Politik Lucah dan Budak Sekolah

politik lucah dan budak sekolah

politik lucah dan budak sekolah...

Apa kena mengena politik lucah dengan budak sekolah? Macam tak ada kene mengena je? Siapa yang kata tak kena mengena tu sila la fikir-fikir kembali. Sekarang ni musim politik lucah dah suam-suam dibandingkan sebelum ni. Tapi itu tak bermakna ia tidak akan berulang.

Bosan melihat berita yang disiarkan di semua media utama Malaysia ni. Bila masa sampai musim setiap hari keluar berita pasal cerita je.Video seks Anuar Ibrahim la, cerita seks ahli politik itu, gambar lucah ahli politik ini, dan macam-macam lagi berita cerita dalam kelambu. Cerita pasal aksi dalam bilik.

Come on la… berita utama jam 8 dan surat khabar harian tu bukan semua penonton dan pembacanya orang dewasa. Ada juga budak-budak yang tonton dan baca. Habis tu kalau dah semua berita dengan surat khabar buat cerita lucah jadi berita utama dan siarkan kat front page… Siapa yang jadi mangsa? Jawap beb… Jawap…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: